Bucuresti, sector 3, str.Intrarea Badeni, nr.7, bl.M61, sc.3, Ap.41

Inchirierea de autocare sau microbuze este o practica foarte la indemana oricui doreste sa organizeze un eveniment intr-o alta locatie decat cea in care se regaseste. De ce sa apelezi la o firma de transport persoane pentru inchiriere autocar cand poti sa cumperi o masina pentru firma, pe care sa o folosesti atunci cand ai nevoie?

De ce sa optezi pentru inchiriere autocar?

Motivele sunt numeroase si chiar foarte simple.

In primul rand costurile sunt mult mai mici in cazul in care inchiriezi un autocar decat atunci cand alegi sa cumperi unul, chiar daca masina respectiva ar fi mai veche si deci ar avea un cost initial mai mic. Intretinerea acesteia ar fi ulterior mult mai mare.

In al doilea rand, o masina cumparata pentru firma presupune cheltuieli foarte mari de intretinere, incepand cu asigurarile, rovigneta, revizii, la care se adauga cheltuielile curente, reparatii si sofer. Mai mult decat atat, costurile cu parcarea autocarului atunci cand acesta nu este utilizat se pot ridica la sume considerabile daca firma respectiva nu dispune de parcare proprie.

Un autocar inchiriat va avea toate documentele la zi, toate asigurarile in regula, iar masina se va afla in cele mai bune conditii pentru a face o deplasare pe distanta mare. Mai mult, firma asigura si autocar de rezerva in caz de probleme tehnice, spre exemplu.

Apoi, o masina inchiriata de la o firma de transport persoane este insotita de regula de doi soferi profesionisti, cu mare experienta atat in ceea ce priveste sofatul, cat si transportul de persoane, care difera putin de simplul condus al unei masini de dimensiuni mai mari. Cei doi soferi asigura un parcurs in siguranta pe intreaga durata a calatoriei, respectand atat timpii de condus prevazuti de lege, dar si odihnindu-se suficient pentru a fii la cele mai inalte standarde.

In plus, un sofer ce lucreza pe aceste autocare inchiriate au o mare experienta si cele mai multe ori cunosc traseele, drumurile, sunt familiarizati cu cele mai bune locuri de popas, cunosc parcarile din zona unor atractii turistice sau a unor centre de conferinta.

Firmele de inchiriere autocare sunt asadar cea mai buna solutie atunci cnad ai nevoie de un mijloc de transport pentru angajati, pentru a organiza excursii, teambuiding-uri, vizite de lucru, tururi sau relocari. De altfel, aceste autocare pot fi folosite si de persoane fizice pentru a organiza excursii de grup.

Atunci cand inchiriezi un autocar cu sofer scapi de grija drumului, de trafic, de probleme, si te poti relaxa alaturi de ceilalti parteneri de drum.