Bucuresti, sector 3, str.Intrarea Badeni, nr.7, bl.M61, sc.3, Ap.41

Te pregatesti de excursie si nu stii cum poti sa ii duci pe copii in siguranta la destinatie? Ai de organizat un teambuiding pentru firma si seful este cu ochii pe tine pentru ca serviciile pe care le va plati sa fie de cea mai buna calitate, iar oamenii sa fie multumiti? Trebuie sa pleci cu grupul intr-un tur pe la manastirile din Nordul Moldovei si iti faci griji ca drumul va fi obositor pentru cei mai in varsta? Solutia pentru toate aceste situatii, dar si pentru multe altele, este oferita de o firma de trasnsport serioasa, care se ocupa si de inchiriere microbuze.

De sa optezi pentru inchiriere microbuz?

Pentru ca este o solutie simpla, foarte practica, ieftina si foarte fiabila pentru a transporta oameni de toate varstele in cele mai variate locatii. Un microbuz inchiriat este insotit de un sofer profesionist, care are experienta in transportul de persoane si care isi cunoaste foarte bine si masina.

Dincolo de asta, firma de transport se ingrijeste de tot ceea ce este nevoie pentru ca siguranta si confortul pasagerilor ce apeleaza la serviciile ei sa fie la cele mai inalte cote. Pe langa plata tuturor asigurarilor necesare si a rovignetei, dotarile masinilor sunt si ele in linie cu cerintele momentului. Masinile sunt de regula noi si bine intretinute, cu scaune confortabile si reglabile, astfel ca pot fi usor de adaptat nevoilor persoanelor mai in varsta sau care au probleme cu spatele, spre exemplu. Soferii sunt buni cunoscatori ai acestor masini, dar si a traseelor pe care urmeaza sa le faca in fiecare cursa. Acest lucru reprezinta un mare avantaj pentru toata lumea: se evita parcurgerea unor drumuri inutile, locurile de popas de pe drum sunt cunoscute, astfel ca si opririle – planificate sau nu – pot fi in cele mai potrivite locatii, locurile de parcare sunt gasite cu usurinta si in imediata vecinatate a obiectivelor turistice, a monumentelor, a salilor de conferinta sau a hotelurilor.

A apela la serviciile unei firme de transport persoane cu experienta pentru inchiriere microbuz este o alegere inteleapta si responsabila pentru oricine, in orice situatie. O astfel de firma va avea mereu un om de lagatura care sa va ajute sa rezolvati o problema de logistica pe traseu, soferul stie ca are spatele asigurat in permanenta, iar o masina de backup este mereu pregatita pentru a interveni in caz de probleme.