Bucuresti, sector 3, str.Intrarea Badeni, nr.7, bl.M61, sc.3, Ap.41

Intr-o lume a mobilitatii si a vitezei, deplasarea dintr-un punct in altul este tot mai usoara. Cu automobilul propriu ori cu trenul poti strabate tara in lung si in lat. Ce faci insa cand aceste doua variante nu sunt optiuni de luat in seama? Apelezi la o firma de transport persoane.

O astfel de firma ofera servicii atat de variate incat este foarte usor sa rezolve orice problema de logistica, indiferent de situatie. Cu autocarul ori microbuzul, ea asigura transportul ocazional in intreaga tara, fie de agrement, fie in scopuri oficiale.

De ce sa apelezi la o astfel de firma de transport persoane?

Avantajele sunt multiple, fie ca vorbim de distante scurte sau mai lungi, de un numar mai mare sau mai mic de persoane.

Principalul avantaj este acela ca ai o masina la dispozitie, cu sofer, asigurare si vigneta de transport platite. Libertatea pe care aceste lucruri ti-o ofera nu se compara cu nimic. Mai mult decat atat, fie ca vorbim de autocare de mari dimensiuni ori de microbuze mai micute, soferii angajati sunt profesionisti, cu atestate si experienta mare, care isi cunosc foarte bine masinile si, in cele mai multe cazuri, cunosc si drumurile pe care urmeaza sa le parcurga.

Apoi, un sofer inseamna libertate pentru cei aflati in calatorie, caci nimeni nu trebuie sa se sacrifice pentru a conduce o distanta mare. Condusul rapeste soferului atat placerea calatoriei, cat si posibilitatea de a admira locurile vazute din viteza masinii. Oboseala este tot a soferului, nu a excursionistului.

Transportul de persoane realizat de catre o firma specializata poate fi utilizat si de catre corporatii, pentru a asigura participarea angajatilor la diverse evenimente, fie ele in scop oficial sau nu. Astfel, pentru conferinte, prezentari, pentru excursii, tururi, pentru teambuildinguri sau deplasari ale echipelor de fotbal pentru meciurile intre corporatii, inchirierea de autocare sau microbuze sunt cele mai bune solutii si, de cele mai multe ori, chiar singurele.

Un alt avantaj al firmelor de transport persoane este acela ca ai mereu asigurata o plasa de siguranta. O firma care se respecta va avea mereu o alta masina pentru a interveni in caz de nevoie, in situatii precum defectarea pe traseu a autocarului, suplimentarea numarului de persoane, accident, etc. O masina de backup este esentiala in orice situatie, si doar o firma de transport o poate pune la dispozitie intr-un timp foarte scurt.